KÄSI- JA JALKAHOIDOT

HEMMOTTELEVA SPA-JALKAHOITO / PAMPERING PEDICURE, 75 MIN 75 € VARAA AIKA

Ylellinen ja hemmotteleva spa-jalkahoito, joka pitää sisällään kaiken tämän: jalkojen kylvetys, raspaus, kuorinta, hieronta, kynsien huolittelu ja lakkaus. Nauti pehmeistä ja keveistä jaloista!

VARPAANKYNNEN KORJAUS JA KESTOLAKKAUS, 60 MIN 75 € VARAA AIKA jalkahoitoon

Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat eriasteiset kasvuhäiriöt tai kynnen vioittuminen esimerkiksi kolhaisun seurauksena. Varsinkin isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti, on irti alustastaan tai on värjäytynyt. Viallisen kynnen päälle voidaan rakentaa uusi, kaunis kynsi. Korjauksen yhteydessä kaikkiin varpaankynsiin tehdään pedikyyri ja Shellac kestolakkaus. Uusintaa suositellaan noin 5-6 viikon välein. Jalkahoidon yhteydessä 50€

HEMMOTTELEVA, TÄYDELLINEN SPA-MANIKYYRI / MANICURE, 1 H 60 € VARAA AIKA käsihoitoon

Ihanan hellivä ja pehmentävä spa-käsihoito joka sisältää käsien puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja kynsien huolittelun ja lakkauksen.

Happy Feet – jalkahoitopaketti, 90 min 100 € VARAA AIKA käsihoitoon

Hoitopaketti sisältää täydellisen jalkahoidon sekä varpaan kynsien kestolakkauksen.

KESTOLAKKAUS yksivärinen sormiin 45 € VARAA AIKA kestolakkaukseen
KESTOLAKKAUS ranskalainen sormiin  60 € VARAA AIKA kestolakkaukseen
KESTOLAKKAUS yksivärinen varpaisiin  45 € VARAA AIKA kestolakkaukseen

Kestolakkaus antaa kynsillesi upean kiillon, kauniin värin, ja se pysyy viikkoja lohkeilematta. Kestolakkaus ei rasita omaa kynttä, sillä kynnenpintaa ei tarvitse ohentaa lakkauksia laitettaessa. Lakkaus kestää lohkeilematta ja kiiltävänä 2- 3 viikkoa. Tämän jälkeen lakkaus voidaan huoltaa hoitolassa, se voidaan vaihtaa toiseen väriin tai se voidaan poistaa.

Kestolakkaus varpaiden kynsiin jalkahoidon yhteydessä 30 €.

Comments are closed.