KASVOHOIDOT

ToDay Spa:n kasvohoitovalikoima on rakennettu huolella vastaamaan ihon moniin eri tarpeisiin. Sekä hoidoissa käytettävät ammattituotteet ja hoitomuodot, että hoitoihin yhdistettävät kotihoitotuotteet edustavat alansa huippuosaamista ja tutkittuja hoitotuloksia. Löydämme yhdessä oikeanlaisen hoidon Sinulle ja vastaamme ihosi tarpeisiin. Ikääntyvän ihon toimintakunnon parantaminen tai ylläpitäminen, epäpuhtaan ihon puhdistaminen ja talinerityksen tasapainottaminen tai pintakuivan ja herkistyneen ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen. Hoitoihin yhdistetään aina konseptinmukaiset, rentouttavat kasvohieronnat.  Rentoutus ja tehokkaat takaavat ihanan elämyksen ja tuloksekkaat lopputulokset.

Huomaathan että hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää minkä hoidon valitset. Riittää että varaat ajan. Suunnitellaan yhdessä mikä palvelee sinua parhaiten juuri tällä hetkellä.

SKIN CODE – YKSILÖLLINEN, IHON TARPEEN MUKAINEN KASVOHOITO, 1H 109 € VARAA AIKA kasvohoitoon

SKIN CODE kasvohoito on uusi lähestymistapa, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon.

DETOX, 45MIN 70 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Tehokas, ilman mekaanista puhdistusta tehtävä syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihosolujen toimintaa. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja on erityisen hyvä jos viimeisimmästä kasvohoidosta on vierähtänyt jo aikaa. Hoitoa suositellaan etenkin ennen sarjahoitoja.

RESURFACE2 FRESHUP pikakasvohoito 30MIN 59 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Innovatiivinen ja tehokas 30 minuutin pikahoito. Se takaa loistavan, näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon, ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja tulehdusprosesseja. Ideaali hoito, kun ihon kirkkaus on heikentynyt ja iholle, jolla on värivirheitä ja epätasainen pinta.

URBAN LIFE – vahvistava ja raikastava tehohoito 30MIN 59 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Uusi kohdistettu, tehokas hoito päivittäiseen ihon suojaamiseen kaupunkisaasteita vastaan.  Ihon suojauskykyä vahvistetaan saasteita ja auringon haitallisia säteitä vastaan. Kolme räätälöityä hoitoa jokaiselle ihotyypille: PUREDETOX, HYDRADETOX  tai LIFTDETOX.

MOISTURISING – kosteuttava kasvohoito, 45MIN 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Kosteuttava kasvohoito, joka vastaa kuivuneen ihon tarpeisiin sekä palauttaa ihon kosteuden.  Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

PURIYING – puhdistava kasvohoito, 45MIN 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Talintuotantoa tasapainottava, ihohuokoisia supistava syväpuhdistava hoito. Hoito sopii nuorelle iholle, kuten myös aikuiselle, rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle.

SOOTHING – rauhoittava kasvohoito, 45MIN 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Ihoa rauhoittava ja korjaava ja vahvistava hoito herkistyneelle iholla. Palauttaa tasaisen ihonvärin ja pehmentää kasvojen ihoa samalla suojaten sitä.

NO MORE RED – couperosa-ihon rauhoittava kasvohoito, 45 MIN 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Hellävarainen hoito couperosa-iholle. Tehokkaat hoitotuotteet vahvistavat ja hoitavat verisuonia, samalla rauhoittaen ihon punasuutta.

BEST FOR YOU – hoitokokonaisuus, 1H 109 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Ihana hoitokokonaisuus, vaikka lahjaksi. Hoito sisältää kasvohoidon, joka räätälöidään ihon tarpeen mukaan sekä hemmottelua käsille ja jaloille.

SACRED NATURE – luonnonkosmetiikkahoito, 45MIN 89€ VARAA AIKA kasvohoitoon

Hellävarainen anti-age -kasvohoito luonnonkosmeettista hoitoa arvostavalle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille.

WHITELIGHT – kirkastava kasvohoito , 1H 139 € VARAA AIKA kasvohoitoon

WHITELIGHT™ hoito kirkastaa ihoa ja saa sen säteilemään. Kasvohoito tehostaa solujen välistä kommunikaatiota ja ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä. Lisäksi se hoitaa tehokkaasti jo syntyneitä muutoksia ja on anti-age vaikutteinen. Epätasainen ihonsävy tasoittuu ja ihon kyky heijastaa valoa palautuu joten hoidon jälkeen iho näyttää raikkaalta, kirkkaalta ja kuulaalta.

ICON TIME 1, REVITALISING 30v+ – elvyttävä kasvohoito 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Ennenaikaiseen ikääntymiseen suunniteltu elvyttävä hoito, joka suojaa ihoa ylläpitämällä ihon toimintoja ja minimoi ulkoa tulevilta haittavaikutuksilta sekä ehkäisee mikrotulehduksien syntymistä ihossa. Suunniteltu erityisesti ensimmäisten juonteiden hoitamiseen.

ICON TIME 2, REDENSIFYING 40v+ – kiinteyttävä kasvohoito 99 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Kiinteyttävä hoito jossa tuotteet on kehitelty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisamman.

ICON TIME 3, RENEWING 50v+ – uudistava kasvohoito 129 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Uudistava kasvohoito, joka korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla toimintoja.

V-LIFTING – KIINTEYTTÄVÄ JA KOHOTTAVA KASVOHOITO 1H 125 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Uuden aikakauden kiinteyttävä ja liftaava kasvohoito aikuiselle iholle. Hoidossa käytetään suojattua 51+3 Hyalu Complex™ -yhdistettä jonka sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastaanin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Lisäksi erityinen sidekudoshieronta napakoittaa ihoa, parantaa sen hapenottokykyä ja aktivoi hapensaantia. Upea hoito sellaisenaan mutta parhaimmillaan sarjahoitona, 4krt viikon välein, 450€.

YOUTH VENOM – silottava juonnehoito, 1H 159 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Youth Venom on upeasti palkitseva hoito ilmejuonteisiin. Se rentouttaa, täyttää, tasoittaa. Hoidossa käytetään μ-CONOTOXIN III aktiiviainetta joka on Conus-kotilon erittämän lamaavan myrkyn vaaraton synteettinen muoto. Se on vastamyrkkyä juonteille tasoittaen ja rentouttaen ilmejuonteita ja tehoten jopa syvimpiin juonteisiin. Lisäksi yksilöllinen hieronta tehostaa hoidon rentouttavaa ja silottavaa lopputulosta. Upea tehohoito kaikenikäisille joita ilmerypyt häiritsevät.

Tehokas hoito sellaisenaan; suositellaan 4 kerran sarjahoitona 590€, hinta sisältää ilmaisen Detox-hoidon ennen sarjan aloittamista.

DERMAFRENQUENCY 3D – KASVOHOIDOT alk. 175 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Hoitojen aatelia! Radiofrekvenssihoito kasvojen ja kaulan alueen kiinteytykseen. Erityisellä hoitolaitteella tehtävän hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää kaikkia ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Radiofrekvenssi lisää kollageeninmuodostusta ja lämpö parantaa verenkiertoa. Lisänä tehotuotteet, jotka sisältävät suojattua 51+3 Hyalu Complex™ -yhdistettä – se ravitsee ja hoitaa ihoa solutasolle asti. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

Kasvot, 75min
– 1 hoito 175€
– 4 x sarjahoito 630€
– 5 x sarjahoito 760€
– 6 x sarjahoito 890€
– 8 x sarjahoito 1150€
Kasvot ja kaula, 90min
– 1 hoito 190€
– 4 x sarjahoito 720€
– 5 x sarjahoito 870€
– 6 x sarjahoito 995€
– 8 x sarjahoito 1300€
ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO 45 €

Silmänympäryshoito, joka vähentää ja korjaa iän tuomia muutoksia. Tasoittaa silmänympärysihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä silmänympärysalueella. Lopputuloksena levännyt ja raikas ilme.
Icon time silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä 30 €.

TIMANTTIHIONTA – kasvohoito 79 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Laitehoito uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihonpintaa ja sopii lähes kaikille ihotyypeille.


VARAA AIKA

Comments are closed.