KASVOHOIDOT

Yksilöllisiä vaihtoehtoja kaikille ihotyypeille. Huomaathan että hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää minkä hoidon valitset. Riittää että varaat ajan. Suunnitellaan yhdessä mikä palvelee sinua parhaiten juuri tällä hetkellä.

KAUSIHOITO TALVI-IHOLLE – ECHINACEA BLACK CUMIN, 45MIN 69 €

Kasvohoito, joka on suunnattu väsyneelle ja kuivalle talvi-iholle, joka kaipaa kosteutta ja uutta energiaa. Hoito parantaa ihon hapenottokykyä sekä hoitaa ja ravitsee.

DETOX KASVOHOITO, 45MIN 70 €

Tehokas, ilman mekaanista puhdistusta tehtävä syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihosolujen toimintaa. Hoitoa suositellaan etenkin ennen sarjahoitoja. Sopii kaikille ihotyypeille.

IHOTYYPIN MUKAINEN PERUSKASVOHOITO, 45MIN 85 €

Ihoasi parhaiten palveleva peruskasvohoito joka voi olla kuivuutta kärsivälle iholle kosteuttava, rasvaisuuteen taipuvalle puhdistava tai herkälle, couperoottiselle iholle hellävarainen kasvohoito.

SACRED NATURE, LUONNONKOSMETIIKKAHOITO, 45MIN 85 €

Hellävarainen anti-age -kasvohoito luonnonkosmeettista hoitoa arvostavalle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille.

SKIN REGIMEN, INTENSIIVINEN ANTI-AGE HOITO, 30MIN 65 €

Intensiivihoito, joka palauttaa ihon kimmoisuuden, tehden siitä raikkaan ja terveen näköisen. Hoidossa käytettävä hierontatekniikka vahvistaa ihoa ja parantaa lihasten elastisuutta. Kevyt happokuorinta kirkastaa ihon välittömästi. Loistava ’lounastuntihoito’.

COUPEROSA-IHON RAUHOITTAVA KASVOHOITO, 45 MIN 95 €

Hellävarainen hoito couperosa-iholle. Tehokkaat hoitotuotteet vahvistavat ja hoitavat verisuonia, samalla rauhoittaen ihon punasuutta.

PERFECTION KASVOHOITO, 45MIN 95 €

Kaipaako ihosi kirkastusta ja tasoitusta, vaiko ennemminkin kiinteytystä ja uudistusta? PERFECTION hoidossa valitaan ihollesi sopiva hoito: PERFECTION Sublime –hoito sopii kaikille paitsi hyvin kuivalle tai herkälle iholle. Hoidossa käytetään tarkkaan mietittyä sekoitusta aktiivisia raaka-aineita, jotka tasoittavat sävymuutoksia, stimuloivat ihon uusiutumista ja silottavat kasvojen ihoa. PERFECTION Antioksidant –hoidon ytimessä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Iho on säteilevämpi, kiinteämpi ja sileämpi
Suositellaan 3xsarjana 10pvn välein.

ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO 45 €

Silmänympäryshoito, joka vähentää ja korjaa iän tuomia muutoksia. Tasoittaa silmänympärysihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä silmänympärysalueella. Lopputuloksena levännyt ja raikas ilme.
Icon time silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä 30 €.

ICON TIME 1, ELVYTTÄVÄ KASVOHOITO 30v+ 89 €

Ennenaikaiseen ikääntymiseen suunniteltu elvyttävä hoito, joka suojaa ihoa ylläpitämällä ihon toimintoja ja minimoi ulkoa tulevilta haittavaikutuksilta sekä ehkäisee mikrotulehduksien syntymistä ihossa. Suunniteltu erityisesti ensimmäisten juonteiden hoitamiseen.

ICON TIME 2, KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO 40v+ 99 €

Kiinteyttävä hoito jossa tuotteet on kehitelty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisamman.

ICON TIME 3, UUDISTAVA KASVOHOITO 50v+ 129 €

Uudistava hoito, joka korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla toimintoja.

YOUTH VENOM, JUONTEITA TASOITTAVA KASVOHOITO, 1H 159 €

Youth Venom on upeasti palkitseva hoito ilmejuonteisiin. Se rentouttaa, täyttää, tasoittaa. Hoidossa käytetään μ-CONOTOXIN III aktiiviainetta joka on Conus-kotilon erittämän lamaavan myrkyn vaaraton synteettinen muoto. Se on vastamyrkkyä juonteille tasoittaen ja rentouttaen ilmejuonteita ja tehoten jopa syvimpiin juonteisiin. Lisäksi yksilöllinen hieronta tehostaa hoidon rentouttavaa ja silottavaa lopputulosta. Upea tehohoito kaikenikäisille joita ilmerypyt häiritsevät.

Tehokas hoito sellaisenaan; suositellaan 4 kerran sarjahoitona 590€, hinta sisältää ilmaisen Detox-hoidon ennen sarjan aloittamista.

WHITELIGHT, KIRKASTAVA KASVOHOITO, 1H 139 €

WHITELIGHT™ hoito kirkastaa ihoa ja saa sen säteilemään. Kasvohoito tehostaa solujen välistä kommunikaatiota ja ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä. Lisäksi se hoitaa tehokkaasti jo syntyneitä muutoksia ja on anti-age vaikutteinen. Epätasainen ihonsävy tasoittuu ja ihon kyky heijastaa valoa palautuu joten hoidon jälkeen iho näyttää raikkaalta, kirkkaalta ja kuulaalta.

DERMAFRENQUENCY 3D –KASVOHOIDOT alk. 175 €

Hoitojen aatelia! Radiofrenkvenssihoito kasvojen ja kauhan alueen kiinteytykseen. Erityisellä hoitolaitteella tehtävän hoidon teho perustuu energiaan joka lämmittää kaikkia ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Radiofrekvenssi lisää kollageeninmuodostusta ja lämpö parantaa verenkiertoa. Lisänä tehotuotteet jotka sisältävät suojattua 51+3 Hyalu Complex™ -yhdistettä – se ravitsee ja hoitaa ihoa solutasolle asti. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

Kasvot, 75min
– 1 hoito 175€
– 4 x sarjahoito 630€
– 5 x sarjahoito 760€
– 6 x sarjahoito 890€
– 8 x sarjahoito 1150€
Kasvot ja kaula, 90min
– 1 hoito 190€
– 4 x sarjahoito 720€
– 5 x sarjahoito 870€
– 6 x sarjahoito 995€
– 8 x sarjahoito 1300€

KOHOTTAVA, KIINTEYTTÄVÄ ANTI-AGE HOITO 1H 125 €

Uuden aikakauden kiinteyttävä ja liftaava kasvohoito aikuiselle iholle. Hoidossa käytetään suojattua 51+3 Hyalu Complex™ -yhdistettä jonka sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastaanin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Lisäksi erityinen sidekudoshieronta napakoittaa ihoa, parantaa sen hapenottokykyä ja aktivoi hapensaantia. Upea hoito sellaisenaan mutta parhaimmillaan sarjahoitona, 4krt viikon välein, 450€.


VARAA AIKA

Comments are closed