KASVOHOIDOT

ToDay Spa:n kasvohoitomenu on rakennettu huolella vastaamaan ihon moninaisiin tarpeisiin. Sekä hoidoissa käytettävät ammattituotteet ja hoitomuodot, että hoitoihin yhdistettävät kotihoitotuotteet edustavat alansa huippuosaamista ja tutkittuja hoitotuloksia. Löydämme yhdessä oikeanlaisen hoidon Sinulle, olipa kyseessä sitten ikääntyvän ihon toimintakunnon parantaminen tai ylläpitäminen, epäpuhtaan ihon puhdistaminen ja tasapainottaminen tai pintakuivan ja herkistyneen ihon kosteuttaminen ja rauhoittaminen. Hoitoihin yhdistetyt rentouttavat kasvohieronnat takaavat ihanan elämyksen ja tuloksekkaat lopputulokset.

Huomaathan että hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse tietää minkä hoidon valitset. Riittää että varaat ajan. Suunnitellaan yhdessä mikä palvelee sinua parhaiten juuri tällä hetkellä.

URBAN LIFE – vahvistava ja raikastava tehohoito 30MIN 59 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Uusi kohdistettu, tehokas hoito päivittäiseen ihon suojaamiseen kaupunkisaasteita vastaan.  Ihon suojauskykyä vahvistetaan saasteita ja auringon haitallisia säteitä vastaan. Kolme räätälöityä hoitoa jokaiselle ihotyypille: PUREDETOX, HYDRADETOX  tai LIFTDETOX.

BEST FOR YOU – hoitokokonaisuus 60MIN 109 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Ihana hoitokokonaisuus, vaikka lahjaksi. Hoito sisältää kasvohoidon, joka räätälöidään ihotyypin mukaan sekä hemmottelua käsille ja jaloille.

RESURFACE2 FRESHUP, 30MIN 59 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Innovatiivinen ja tehokas 30 minuutin pikahoito. Se takaa loistavan, näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon, ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja tulehdusprosesseja. Ideaali hoito, kun ihon kirkkaus on heikentynyt ja iholle, jolla on värivirheitä ja epätasainen pinta.

DETOX, 45MIN 70 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Tehokas, ilman mekaanista puhdistusta tehtävä syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihosolujen toimintaa. Hoitoa suositellaan etenkin ennen sarjahoitoja. Sopii kaikille ihotyypeille.

MADE FOR YOU – IHOTYYPIN MUKAINEN PERUSKASVOHOITO, 45MIN 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Ihoasi parhaiten palveleva peruskasvohoito joka voi olla kuivuutta kärsivälle iholle kosteuttava, rasvaisuuteen taipuvalle puhdistava tai herkälle iholle hellävarainen kasvohoito.

SACRED NATURE – LUONNONKOSMETIIKKAHOITO, 45MIN 85 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Hellävarainen anti-age -kasvohoito luonnonkosmeettista hoitoa arvostavalle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille.

NO MORE RED – COUPEROSA-IHON RAUHOITTAVA KASVOHOITO, 45 MIN 95 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Hellävarainen hoito couperosa-iholle. Tehokkaat hoitotuotteet vahvistavat ja hoitavat verisuonia, samalla rauhoittaen ihon punasuutta.

PERFECTION, 45MIN 95 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Kaipaako ihosi kirkastusta ja tasoitusta, vaiko ennemminkin kiinteytystä ja uudistusta? PERFECTION Antioksidant –hoidon ytimessä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Iho on säteilevämpi, kiinteämpi ja sileämpi
Suositellaan 3xsarjana 10pvn välein.

WHITELIGHT – KIRKASTAVA KASVOHOITO, 1H 139 € VARAA AIKA kasvohoitoon

WHITELIGHT™ hoito kirkastaa ihoa ja saa sen säteilemään. Kasvohoito tehostaa solujen välistä kommunikaatiota ja ehkäisee pigmenttimuutosten syntymistä. Lisäksi se hoitaa tehokkaasti jo syntyneitä muutoksia ja on anti-age vaikutteinen. Epätasainen ihonsävy tasoittuu ja ihon kyky heijastaa valoa palautuu joten hoidon jälkeen iho näyttää raikkaalta, kirkkaalta ja kuulaalta.

ICON TIME 1, REVITALISING 30v+ 89 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Ennenaikaiseen ikääntymiseen suunniteltu elvyttävä hoito, joka suojaa ihoa ylläpitämällä ihon toimintoja ja minimoi ulkoa tulevilta haittavaikutuksilta sekä ehkäisee mikrotulehduksien syntymistä ihossa. Suunniteltu erityisesti ensimmäisten juonteiden hoitamiseen.

ICON TIME 2, REDENSIFYING 40v+ 99 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Kiinteyttävä hoito jossa tuotteet on kehitelty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisamman.

ICON TIME 3, RENEWING 50v+ 129 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Uudistava kasvohoito, joka korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla toimintoja.

V-LIFTING – KIINTEYTTÄVÄ JA KOHOTTAVA 1H 125 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Uuden aikakauden kiinteyttävä ja liftaava kasvohoito aikuiselle iholle. Hoidossa käytetään suojattua 51+3 Hyalu Complex™ -yhdistettä jonka sisältämät aminohapot vaikuttavat kollageenin sekä elastaanin rakenteeseen ja auttavat näin ihon kimmoisuudesta vastaavien säikeiden uudistumista. Lisäksi erityinen sidekudoshieronta napakoittaa ihoa, parantaa sen hapenottokykyä ja aktivoi hapensaantia. Upea hoito sellaisenaan mutta parhaimmillaan sarjahoitona, 4krt viikon välein, 450€.

YOUTH VENOM – SILOTTAVA JUONNEHOITO 1H 159 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Youth Venom on upeasti palkitseva hoito ilmejuonteisiin. Se rentouttaa, täyttää, tasoittaa. Hoidossa käytetään μ-CONOTOXIN III aktiiviainetta joka on Conus-kotilon erittämän lamaavan myrkyn vaaraton synteettinen muoto. Se on vastamyrkkyä juonteille tasoittaen ja rentouttaen ilmejuonteita ja tehoten jopa syvimpiin juonteisiin. Lisäksi yksilöllinen hieronta tehostaa hoidon rentouttavaa ja silottavaa lopputulosta. Upea tehohoito kaikenikäisille joita ilmerypyt häiritsevät.

Tehokas hoito sellaisenaan; suositellaan 4 kerran sarjahoitona 590€, hinta sisältää ilmaisen Detox-hoidon ennen sarjan aloittamista.

DERMAFRENQUENCY 3D –KASVOHOIDOT alk. 175 € VARAA AIKA kasvohoitoon

Hoitojen aatelia! Radiofrekvenssihoito kasvojen ja kaulan alueen kiinteytykseen. Erityisellä hoitolaitteella tehtävän hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää kaikkia ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Radiofrekvenssi lisää kollageeninmuodostusta ja lämpö parantaa verenkiertoa. Lisänä tehotuotteet, jotka sisältävät suojattua 51+3 Hyalu Complex™ -yhdistettä – se ravitsee ja hoitaa ihoa solutasolle asti. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniimpi iho.

Kasvot, 75min
– 1 hoito 175€
– 4 x sarjahoito 630€
– 5 x sarjahoito 760€
– 6 x sarjahoito 890€
– 8 x sarjahoito 1150€
Kasvot ja kaula, 90min
– 1 hoito 190€
– 4 x sarjahoito 720€
– 5 x sarjahoito 870€
– 6 x sarjahoito 995€
– 8 x sarjahoito 1300€
 
ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO 45 €

Silmänympäryshoito, joka vähentää ja korjaa iän tuomia muutoksia. Tasoittaa silmänympärysihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä silmänympärysalueella. Lopputuloksena levännyt ja raikas ilme.
Icon time silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä 30 €.


VARAA AIKA

Comments are closed.