SPA VARTALOHOIDOT

ToDay Spa:ssa pääset nauttimaan monipuolisista vartalohoidoista. Valikoimissamme on erilaisia rentouttavia kokovartalohierontoja, kuorintoja sekä tuloksekkaita, vartaloa muokkaavia hoitoja. Lämmitetyllä hoitopedillä tehty hoito vie kehon ja mielen syvään rentoutukseen ja unohtumattomaan elämykseen.

BALILAINEN VARTALOHEMMOTTELU, 75 min 119 € VARAA AIKA vartalohoitoon

Balilainen vartalohoito on koko vartalolle tehtävä hoito. Aromaattiset öljyt yhdistettynä erilaisiin hierontatekniikoihin tuovat hyvinvointia sekä rauhallista ja syvää rentoutumista. Koe autenttinen hoito ja matkusta mielessäsi Balin paratiisisaarelle.

KLASSINEN SPA KOKOVARTALOHOITO / CLASSICAL SPA TREATMENT, 75 min 109€ VARAA AIKA vartalohoitoon

Nauti kuivaharjauksen kuorivasta ja konstailemattoman hieronnan rentouttavasta vaikutuksesta. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta rentouttaa ja auttaa lihaskireyksissä. Hoidon jälkeinen olosi on levännyt ja elinvoimainen ja ihosi tuntuu pehmeältä ja joustavalta.

RAUHOTTAVA YRTTINYYTTIHIERONTA / HERBAL BALL MASSAGE, 75 min 109 € VARAA AIKA vartalohoitoon

Aisti miten lempeältä lämpimät yrttinyytit ja hieronta yhdessä tuntuvat. Nauti hieronnasta jossa koko keho käsitellään hellävaraisesti ensin yrttinyyteillä, sen jälkeen öljyllä hieroen. Hoidon jälkeinen olosi on seesteinen ja levollinen.

LÄMMIN BAMBUKEPPIHIERONTA / WARM BAMBU STICK MASSAGE, 75 min 109 € VARAA AIKA vartalohoitoon

Ihanan rentouttava ja miellyttävä bambukeppihieronta tehdään lämpimillä bambukepeillä. Hieronta poistaa stressiä ja laukaisee lihasjännityksiä.

SYVÄRENTOUTTAVA KUUMAKIVIHIERONTA/HOT STONE MASSAGE, 75 min 109 € VARAA AIKA vartalohoitoon

Tunne lämpimien basalttikivien ja hierontaöljyn rentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Miellyttävästi tuoksuva aromaattinen öljy valitaan hetkeen sopivaksi. Hieronta lievittää stressiä, lieventää lihaskipuja ja tehostaa aineenvaihduntaa.

UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KÄÄREHOITO / DETOXIFYING BODY WRAP, 1H 109€ VARAA AIKA vartalohoitoon

Tunne miten sääriin ja reisiin levitettävä levänaamio aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja hoikentaa koko olemustasi. Ihosi pehmenee ja kiinteytyy, verenkierto vilkastuu ja lymfakierto tehostuu – tuloksena elinvoimainen ja hoikistunut olo!

YLELLINEN KOKOVARTALOHEMMOTTELU / TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL, 75 min 119€ VARAA AIKA vartalohoitoon

Uusi ja innovatiivinen hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä. TRANQUILLITY Pro-Sleep Treatment hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Anna rauhan ja levollisuuden tunteen hoitaa itseäsi ja koe miten hyvää pysähtyminen tekee. Tule arjen ja kiireen keskeltä ja palkitse itsesi ylellisellä hetkellä.

SACRED NATURE -HOITO KASVOILLE JA VARTALOLLE, 75 min 119€ VARAA AIKA vartalohoitoon

Koe yhdistelmä helliviä luonnon tuoksuja, rentouttavaa kasvohoitoa ja lempeää kokovartalohierontaa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen hoidossa käytetään korkeatasoisia orgaanisia tuotteita, joten se sopii herkällekin iholle.

DERMAFRENQUENCY 3D –VARTALOHOIDOT alk. 170 € VARAA AIKA vartalohoitoon

3D radiofrekvenssihoito on uuden sukupolven tehokas hoitomuoto vartalon kiinteyttämiseen, muokkaamiseen ja selluliitin hoitoon. Kivuttoman ja turvallisen laitehoidon teho perustuu lämpöön ja valoon. Tehokkaat hoitotuotteet nopeuttavat näkyviä tuloksia. Yleisimmät hoitoalueet ovat vatsa, reidet, pakarat tai allit. Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla, 2-3 kertaa viikossa. Ylläpitohoidoksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Vartalo, 1 alue: vatsa/reidet/pakarat/allit, 70 min
– 1 hoito 170 €
– 4xsarjahoito 630 €
– 6xsarjahoito 890 €
– 8xsarjahoito 1150 €

LEMPEÄ SELKÄHOITO / BACK RELAX, 50 min 70 € VARAA AIKA vartalohoitoon

Anna kireiden lihasten rentoutua lämpönaamion vaikutuksesta. Koe miten infrapunasauna tehostaa hoitoa lämmittäen ja kuonaa poistaen. Ja nauti lempeästä selkähieronnasta joka viimeistelee hyvää tekevän hoidon.

PEHMITTÄVÄ KOKOVARTALOKUORINTA / SPA BODY SCRUB, 30 min 55 € VARAA AIKA vartalohoitoon

Uudistu ja uudista kehosi! Koe miten ihanalta pehmeä, tasainen ja kuorittu iho tuntuu. Tämän jälkeen vartalovoiteet imeytyvät aivan eri tavalla.

 


Comments are closed.