UUTISET

ToDay Spa

ToDay Spa on korkeatasoinen kauneushoitola ja lifestyle-myymälä Tampellassa. Palveluistamme löytyvät sekä ihanan rentouttavat että tehokkaan tulokselliset hoidot. Hoidot tehdään kauniissa ja levollissa tiloissa yksilöllisyyttä vaalien. Valikoimassa myös laadukkaat lifestyle-tuotteet: vaatteita, sisustustuotteita, kosmetiikkaa sekä koruja. Tervetuloa!
ToDay Spa
ToDay Spa23/02/2018 @ 7:16
Talvella iho tarvitsee huolenpitoa. Varaa aika ja antaudu osaaviin käsiin, näin saat juuri sitä mitä ihosi kaipaa. 🖤

Ajanvaraus: www.todayspa.fi
ToDay Spa
ToDay Spa22/02/2018 @ 23:02
Hieman erilaiset hemmottelut tänään, kun huikeat Maikki Crew:n juontajat kävivät meillä kuvaamassa live-videonsa. Uusia elämyksiä 😍
ToDay Spa
Maikki Crew
Miten voi vaikuttaa tapahtuman tunnelmaan? Asiaa ja asian vierestä - tervetuloa mukaan 😊
ToDay Spa
ToDay Spa20/02/2018 @ 22:42
Ihana Dante 6:n Aspire paita ja Eris neuletakki. Tule sovitteleen 💋
ToDay Spa
ToDay Spa19/02/2018 @ 7:08
Onko stressi? Pyörivätkö asiat mielessä öisin, etkä saa levätyksi tarpeeksi?
Lempeä hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä. TRANQUILLITY Pro-Sleep Treatment hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Anna rauhan ja levollisuuden tunteen hoitaa itseäsi ja koe miten hyvää pysähtyminen tekee. Tule arjen ja kiireen keskeltä ja palkitse itsesi ylellisellä hetkellä.

Ajanvaraus www.todayspa.fi
ToDay Spa
ToDay Spa15/02/2018 @ 15:15
Ultra gentle 24h nutricream 💕

Tämä herkän linjan, samettisen pehmeä voide rauhoittaa ja vähentää punoitusta, mutta samalla toimii anti-age vaikutteisesti.
Voiteen pääraaka-aineena on etanaseerumi joka tekee iholle kosteuttavan ja suojaavan kalvon, jolla on suojabarriäärin rakennetta uudistava ja vahvistava vaikutus. 💕
ToDay Spa
ToDay Spa14/02/2018 @ 7:16
Ihanaa ystävänpäivää 🖤 Olet rakas 🖤

Comments are closed