UUTISET

ToDay Spa

ToDay Spa on korkeatasoinen kauneushoitola ja lifestyle-myymälä Tampellassa. Palveluistamme löytyvät sekä ihanan rentouttavat että tehokkaan tulokselliset hoidot. Hoidot tehdään kauniissa ja levollissa tiloissa yksilöllisyyttä vaalien. Valikoimassa myös laadukkaat lifestyle-tuotteet: vaatteita, sisustustuotteita, kosmetiikkaa sekä koruja. Tervetuloa!
ToDay Spa
ToDay Spa22/09/2018 @ 17:38
Viileänä syyspäivänä on ihana pukeutua vaikka tähän lämpimään Ajlajkin neuleeseen. Tilaa nyt omasi uudesta verkkokaupastamme www.todayspa.fi tai käy sovittelemassa liikkeessämme Tampellassa 🖤
ToDay Spa
ToDay Spa20/09/2018 @ 22:32
Ihania uutuuksia liikkeessämme, mutta nyt myös verkkokaupassamme www.todayspa.fi. Kaunis Ib Laursenin lyhty ja kynttilänjalka puisella alustalla. Tervetuloa syksy 🍂 #todayspa #lifestyle #iblaursen
ToDay Spa
ToDay Spa18/09/2018 @ 10:33
Spot Targeting Roll-on 💎 Täsmätuote roll-on-kärjellä ihon virheitä ja pigmenttimuutoksia vastaan. Kirkastaa ihoa ja vähentää pigmenttimuutoksien sekä muiden ihovirheiden näkyvyyttä välittömästi. Parantaa ja tasoittaa ihon rakennetta.

Tule hakemaan omasi tai tilaa verkkokaupastamme www.todayspa.fi 💎
ToDay Spa
ToDay Spa17/09/2018 @ 8:44
🖤 Nyt saatavilla ToDaySpasta ja myös uudesta verkkokaupastamme 🖤

Onni ja mielenrauha ovat meillä kaikilla sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Opi löytämään omasi tämän upean kuvakalenterin ja siihen sisällytettyjen mietelauseiden ja kysymysten avulla.

Tämä on alusta loppuun kotimaassa valmistettu kuvakalenteri vuodelle 2019:

- upeita kuvia Suomesta
- kotimaiset liputus- ja nimipäivät
mietelauseita
- hauskoja kysymyksiä itsensä kehittämiseen ja itsetuntemukseen
- paljon tilaa muistiinpanoille
- muovitasku takakannessa
- metallinen kierresidonta
- silkkinen merkkinauha
- laminoidut paksut kannet

Koko: 16cm x 22cm x 1,3cm

35€
ToDay Spa
ToDay Spa13/09/2018 @ 12:02
Uutta Today Spa:ssa! 🖤 Oletko jo kokeillut?

Pyykkietikka raikastaa ja puhdistaa kodin. Se puhdistaa ja desinfioi kaikki tekstiilit sekä kodin pinnat, vielä täysin ekologisesti. Soveltuu erityisesti vaikeiden tahrojen ja hajujen poistoon.

Murena Deco on suunniteltu ja kehitetty Suomessa ja valmistetaan Ranskassa. Tuoksut on kehitetty maailman parfyymi-pääkaupungissa Grassessa Etelä-Ranskassa.

Meillä valikoimassa kolmea eri tuoksua. 500ml/15.95€

Tule hakemaan omasi! 🖤

Comments are closed.