Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.

hieronnat

HIERONNAT

ToDay Spa:ssa pääset nauttimaan monipuolisista hieronnoista.  Lämmitetyllä hoitopedillä tehty hieronta vie kehon ja mielen syvään rentoutukseen ja unohtumattomaan elämykseen.

Jos etsit vain pientä, lyhyempää hemmottelua, löydät ne TÄÄLTÄ

 

BALINESE RITUAL -balilainen vartalohemmottelu, 75 min €119

Balilainen vartalohoito on koko vartalolle tehtävä hoito. Aromaattiset öljyt yhdistettynä erilaisiin hierontatekniikoihin ja aitoon balilaiseen musiikkiin tuovat hyvinvointia sekä rauhallista ja syvää rentoutumista. Koe autenttinen hoito ja matkusta mielessäsi Balin paratiisisaarelle.

TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL -ylellinen kokovartalohemmottelu, 75 min €119

Hoitorituaali, joka hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta. Ne yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Anna rauhan ja levollisuuden tunteen hoitaa itseäsi ja koe miten hyvää pysähtyminen tekee.
Hierontakokonaisuus ammentaa inspiraatiota sekä ayurvedisestä perinteestä että indonesialaisesta Sea Malay -hieronnasta. Lisäksi hoidossa tehdään sivelyjä suurien sivellinten avulla, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydellisen rentoutumisen tilaan. Tule arjen ja kiireen keskeltä ja palkitse itsesi ylellisellä hetkellä.

CLASSICAL SPA MASSAGE - klassinen kokovartalo spa-hieronta, 75 min €119

Nauti kuivaharjauksen kuorivasta ja konstailemattoman hieronnan rentouttavasta vaikutuksesta. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta rentouttaa ja auttaa lihaskireyksissä. Hoidon jälkeinen olosi on levännyt ja elinvoimainen ja ihosi tuntuu pehmeältä ja joustavalta.

HERBAL BALL MASSAGE -rauhoittava yrttinyyttihieronta, 75 min €119

Aisti miten lempeältä lämpimät yrttinyytit ja hieronta yhdessä tuntuvat. Nauti hieronnasta jossa koko keho käsitellään hellävaraisesti ensin yrttinyyteillä, sen jälkeen öljyllä hieroen. Hoidon jälkeinen olosi on seesteinen ja levollinen.

HOT STONES & OIL MASSAGE - syvärentouttava kuumakivihieronta, 75 min €119

Tunne lämpimien basalttikivien ja hierontaöljyn rentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Kuumakivihieronta lievittää stressiä, lieventää lihaskipuja ja tehostaa aineenvaihduntaa.

WARM BAMBU MASSAGE - lämmin bambuhieronta, 75 min €119

Ihanan rentouttava ja miellyttävä bambuhieronta tehdään lämpimillä bambukepeillä. Tehokas ja turvallinen hoito lievittää stressiä ja lihasjännityksiä sekä aktivoi verenkiertoa.

CANDLE LIGHT MASSAGE - lämmin kynttilähieronta, 75min €119

Kynttilänvalo, lämpö ja ihonhoito on ihana yhdistelmä. Kynttilähieronta on äärimmäisen rentouttavaa ja ihoa hoitavaa. Rauhoittavan laventelin, pehmentävän passionhedelmän ja energisoivan vanilian voi pehmentää ja   jättää silkkisen pehmeän ihon.

AROMATIC BACK & HEAD MASSAGE -aromaattinen selkä- ja päähieronta, 45 min €65

Eteerisellä öljyllä tehtävä aromaattinen hieronta selälle. Hieronta vie syvään rentoutumiseen, joka jatkuu selästä päähän.

Valittavanasi on neljä eri tuoksua: virkistävä greippi, rentouttava laventeli, rauhoittava neroli tai  mielialaa kohottava Ylang Ylang.

AROMATIC BODYMASSAGE -aromaattinen kokovartalohiertonta, 75 min €119

Eteerisellä öljyllä tehtävä aromaattinen hieronta kokovartalolle. Hieronta vie syvään rentoutumiseen,.

Valittavanasi on neljä eri tuoksua: virkistävä greippi, rentouttava laventeli, rauhoittava neroli tai  mielialaa kohottava Ylang Ylang.

has been added to the cart. Ostoskori