Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.

Käsi- ja jalkahoidot

HEMMOTTELEVA SPA-JALKAHOITO / PAMPERING PEDICURE, 75 MIN €79

Ylellinen ja hemmotteleva spa-jalkahoito, joka pitää sisällään kaiken tämän: jalkojen kylvetys, raspaus, kuorinta, hieronta, kynsien huolittelu ja lakkaus. Nauti pehmeistä ja keveistä jaloista!

VARPAANKYNNEN KORJAUS JA KESTOLAKKAUS, 60 MIN €75

Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat eriasteiset kasvuhäiriöt tai kynnen vioittuminen esimerkiksi kolhaisun seurauksena. Varsinkin isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti, on irti alustastaan tai on värjäytynyt. Viallisen kynnen päälle voidaan rakentaa uusi, kaunis kynsi. Korjauksen yhteydessä kaikkiin varpaankynsiin tehdään pedikyyri ja Shellac kestolakkaus. Uusintaa suositellaan noin 5-6 viikon välein. Jalkahoidon yhteydessä €50.

HEMMOTTELEVA, TÄYDELLINEN SPA-MANIKYYRI / MANICURE, 1 H €60

Ihanan hellivä ja pehmentävä spa-käsihoito joka sisältää käsien puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja kynsien huolittelun ja lakkauksen.

HAPPY FEET - JALKAHOITOPAKETTI, 90 MIN €119

Hoitopaketti sisältää täydellisen jalkahoidon sekä varpaan kynsien kestolakkauksen.

KESTOLAKKAUS yksivärinen sormiin €50
KESTOLAKKAUS ranskalainen sormiin €60
KESTOLAKKAUS yksivärinen varpaisiin €50
KESTOLAKKAUS huolto €55
KESTOLAKKAUS poisto €20

Kestolakkaus antaa kynsillesi upean kiillon, kauniin värin, ja se pysyy viikkoja lohkeilematta. Kestolakkaus ei rasita omaa kynttä, sillä kynnenpintaa ei tarvitse ohentaa lakkauksia laitettaessa. Lakkaus kestää lohkeilematta ja kiiltävänä 2- 3 viikkoa. Tämän jälkeen lakkaus voidaan huoltaa hoitolassa, se voidaan vaihtaa toiseen väriin tai se voidaan poistaa.

Kestolakkaus varpaiden kynsiin jalkahoidon yhteydessä €40.

has been added to the cart. View Cart