Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.

Vartalohoidot

ToDay Spa:ssa pääset nauttimaan monipuolisista vartalohoidoista. Valikoimissamme on erilaisia rentouttavia kokovartalohierontoja, kuorintoja sekä tuloksekkaita, vartaloa muokkaavia hoitoja. Lämmitetyllä hoitopedillä tehty hoito vie kehon ja mielen syvään rentoutukseen ja unohtumattomaan elämykseen.

BALILAINEN VARTALOHEMMOTTELU RITUAL, 75 min €119

Balilainen vartalohoito on koko vartalolle tehtävä hoito. Aromaattiset öljyt yhdistettynä erilaisiin hierontatekniikoihin ja aitoon balilaiseen musiikkiin tuovat hyvinvointia sekä rauhallista ja syvää rentoutumista. Koe autenttinen hoito ja matkusta mielessäsi Balin paratiisisaarelle.

TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL / YLELLINEN KOKOVARTALOHEMMOTTELU, 75 min €119

Syvärentouttava ja innovatiivinen hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä. TRANQUILLITY Pro-Sleep Treatment hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Anna rauhan ja levollisuuden tunteen hoitaa itseäsi ja koe miten hyvää pysähtyminen tekee.
Hierontakokonaisuus ammentaa inspiraatiota sekä ayurvedisestä perinteestä että indonesialaisesta Sea Malay -hieronnasta. Lisäksi hoidossa tehdään sivelyjä suurien sivellinten avulla, joiden höyhenenkevyt kosketus vaivuttaa täydellisen rentoutumisen tilaan. Tule arjen ja kiireen keskeltä ja palkitse itsesi ylellisellä hetkellä.

KLASSINEN SPA KOKOVARTALOHOITO, 75 min €119

Nauti kuivaharjauksen kuorivasta ja konstailemattoman hieronnan rentouttavasta vaikutuksesta. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta rentouttaa ja auttaa lihaskireyksissä. Hoidon jälkeinen olosi on levännyt ja elinvoimainen ja ihosi tuntuu pehmeältä ja joustavalta.

RAUHOTTAVA YRTTINYYTTIHIERONTA, 75 min €119

Aisti miten lempeältä lämpimät yrttinyytit ja hieronta yhdessä tuntuvat. Nauti hieronnasta jossa koko keho käsitellään hellävaraisesti ensin yrttinyyteillä, sen jälkeen öljyllä hieroen. Hoidon jälkeinen olosi on seesteinen ja levollinen.

HOT STONE,SYVÄRENTOUTTAVA KUUMAKIVIHIERONTA, 75 min €119

Tunne lämpimien basalttikivien ja hierontaöljyn rentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Kuumakivihieronta lievittää stressiä, lieventää lihaskipuja ja tehostaa aineenvaihduntaa.

LÄMMIN BAMBUHIERONTA, 75 min €119

Ihanan rentouttava ja miellyttävä bambuhieronta tehdään lämpimillä bambukepeillä. Tehokas ja turvallinen hoito lievittää stressiä ja lihasjännityksiä sekä aktivoi verenkiertoa.

CANDLE LIGHT MASSAGE - LÄMMIN KYNTTILÄHIERONTA, 75min €119

Kynttilänvalo, lämpö ja ihonhoito on ihana yhdistelmä. Kynttilähieronta on äärimmäisen rentouttavaa ja ihoa hoitavaa. Rauhoittavan laventelin, pehmentävän passionhedelmän ja energisoivan vanilian voi pehmentää ja   jättää silkkisen pehmeän ihon.

TEHOKKAAT VARTALON MUOKKAUKSEEN DERMAFRENQUENCY 3D – RADIOFREKVENSSI VARTALOHOIDOT alk. €175

Dermafrequncy 3D radiofrekvenssihoito on uuden sukupolven tehokas hoitomuoto vartalon kiinteyttämiseen, muokkaamiseen ja selluliitin hoitoon. Kivuttoman ja turvallisen laitehoidon teho perustuu lämpöön ja valoon. Tehokkaat hoitotuotteet nopeuttavat näkyviä tuloksia. Yleisimmät hoitoalueet ovat vatsa, reidet, pakarat tai allit. Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla, 2-3 kertaa viikossa. Ylläpitohoidoksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Vartalo, 1 alue: vatsa/reidet/pakarat/allit, 75 min
– 1 hoito 175 €
– 4 x sarjahoito 630 €
– 6 x sarjahoito 890 €
– 8 x sarjahoito 1150 €

UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KÄÄREHOITO / DETOXIFYING BODY WRAP, 30min €59

Tunne miten sääriin, reisiin, pakaroihin ja vatsanalueelle levitettävä kääre aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja hoikentaa koko olemustasi. Ihosi pehmenee ja kiinteytyy, verenkierto vilkastuu ja lymfakierto tehostuu – tuloksena elinvoimainen ja hoikistunut olo!

PEHMITTÄVÄ KOKOVARTALOKUORINTA / SPA BODY SCRUB, 30 min €55

Uudistu ja uudista kehosi! Koe miten ihanalta pehmeä, tasainen ja kuorittu iho tuntuu. Tämän jälkeen vartalovoiteet imeytyvät aivan eri tavalla.

has been added to the cart. Ostoskori