Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttämällä sivuja, hyväksyt evästeiden käytön.

Spa vartalohoidot

ToDay Spa:ssa pääset nauttimaan monipuolisista vartalohoidoista. Valikoimissamme on erilaisia rentouttavia kokovartalohierontoja, kuorintoja sekä tuloksekkaita, vartaloa muokkaavia hoitoja. Lämmitetyllä hoitopedillä tehty hoito vie kehon ja mielen syvään rentoutukseen ja unohtumattomaan elämykseen.

BALILAINEN VARTALOHEMMOTTELU, 75 min €119

Balilainen vartalohoito on koko vartalolle tehtävä hoito. Aromaattiset öljyt yhdistettynä erilaisiin hierontatekniikoihin tuovat hyvinvointia sekä rauhallista ja syvää rentoutumista. Koe autenttinen hoito ja matkusta mielessäsi Balin paratiisisaarelle.

YLELLINEN KOKOVARTALOHEMMOTTELU / TRANQUILLITY PRO-SLEEP RITUAL, 75 min €119

Uusi ja innovatiivinen hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä. TRANQUILLITY Pro-Sleep Treatment hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjen kiireistä ja rentouttamaan jännittyneenkin vartalon. Anna rauhan ja levollisuuden tunteen hoitaa itseäsi ja koe miten hyvää pysähtyminen tekee. Tule arjen ja kiireen keskeltä ja palkitse itsesi ylellisellä hetkellä.

KLASSINEN SPA KOKOVARTALOHOITO / CLASSICAL SPA TREATMENT, 75 min €119

Nauti kuivaharjauksen kuorivasta ja konstailemattoman hieronnan rentouttavasta vaikutuksesta. Kuivaharjaus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja öljyllä tehtävä kokovartalohieronta rentouttaa ja auttaa lihaskireyksissä. Hoidon jälkeinen olosi on levännyt ja elinvoimainen ja ihosi tuntuu pehmeältä ja joustavalta.

SACRED NATURE -HOITO KASVOILLE JA VARTALOLLE, 75 min €119

Koe yhdistelmä helliviä luonnon tuoksuja, rentouttavaa kasvohoitoa ja lempeää kokovartalohierontaa. Hoidossa käytetään korkeatasoisia, orgaanisia tuotteita, joten se sopii herkällekin iholle.

RAUHOTTAVA YRTTINYYTTIHIERONTA / HERBAL BALL MASSAGE, 75 min €119

Aisti miten lempeältä lämpimät yrttinyytit ja hieronta yhdessä tuntuvat. Nauti hieronnasta jossa koko keho käsitellään hellävaraisesti ensin yrttinyyteillä, sen jälkeen öljyllä hieroen. Hoidon jälkeinen olosi on seesteinen ja levollinen.

DERMAFRENQUENCY 3D –VARTALOHOIDOT alk. €170

3D radiofrekvenssihoito on uuden sukupolven tehokas hoitomuoto vartalon kiinteyttämiseen, muokkaamiseen ja selluliitin hoitoon. Kivuttoman ja turvallisen laitehoidon teho perustuu lämpöön ja valoon. Tehokkaat hoitotuotteet nopeuttavat näkyviä tuloksia. Yleisimmät hoitoalueet ovat vatsa, reidet, pakarat tai allit. Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla, 2-3 kertaa viikossa. Ylläpitohoidoksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Vartalo, 1 alue: vatsa/reidet/pakarat/allit, 70 min
– 1 hoito 170 €
– 4xsarjahoito 630 €
– 6xsarjahoito 890 €
– 8xsarjahoito 1150 €

LÄMMIN BAMBUIHIERONTA / WARM BAMBU MASSAGE, 75 min €119

Ihanan rentouttava ja miellyttävä bambuhieronta tehdään lämpimillä bambukepeillä. Tehokas ja turvallinen hoito lievittää stressiä ja lihasjännityksiä sekä aktivoi verenkiertoa.

SYVÄRENTOUTTAVA KUUMAKIVIHIERONTA/HOT STONE MASSAGE, 75 min €119

Tunne lämpimien basalttikivien ja hierontaöljyn rentouttava vaikutus kehoon ja mieleen. Miellyttävästi tuoksuva aromaattinen öljy valitaan hetkeen sopivaksi. Hieronta lievittää stressiä, lieventää lihaskipuja ja tehostaa aineenvaihduntaa.

LEMPEÄ SELKÄHOITO / BACK RELAX, 45 min €80

Anna kireiden lihasten rentoutua lämpönaamion vaikutuksesta. Koe miten hoito lämmittää ja poistaa kuonaa. Ja nauti lempeästä selkähieronnasta ja hoidon jälkeen sinulla on ihanan rentoutunut olo

CANDLE LIGHT MASSAGE - LÄMMIN KYNTTILÄHIERONTA, 75min €119

Kynttilänvalo, lämpö ja ihonhoito on ihana yhdistelmä. Kynttilähieronta on äärimmäisen rentouttavaa ja ihoa hoitavaa. Rauhoittavan laventelin, pehmentävän passionhedelmän ja energisoivan vanilian voi pehmentää ja   jättää silkkisen pehmeän ihon.

UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KÄÄREHOITO / DETOXIFYING BODY WRAP, 1H €109

Tunne miten sääriin, reisiin, pakaroihin ja vatsanalueelle levitettävä kääre aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja hoikentaa koko olemustasi. Ihosi pehmenee ja kiinteytyy, verenkierto vilkastuu ja lymfakierto tehostuu – tuloksena elinvoimainen ja hoikistunut olo!

PEHMITTÄVÄ KOKOVARTALOKUORINTA / SPA BODY SCRUB, 30 min €55

Uudistu ja uudista kehosi! Koe miten ihanalta pehmeä, tasainen ja kuorittu iho tuntuu. Tämän jälkeen vartalovoiteet imeytyvät aivan eri tavalla.

has been added to the cart. View Cart